Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rekor değil skor

Düzenleyen:
Rekor değil skor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, 13. haftada Akhisar karşısında hem en fazla şut çektiği (27) hem de en fazla pas yaptığı (505) maçı oynamış ama yenilmişti. Cumartesi öncelikli hedef güzel futboldan ziyade, netice

Spor Toto Süper Lig’de lider durumda bulunan Beşiktaş’ın iç sahadaki yenilgi hanesine bakıldığında 2 takım görüyoruz. İlki Trabzon, ikincisi ise Akhisar Belediye. Ancak burada özellikle Akhisar Belediye maçında dikkat çeken durumlar söz konusu! O da Beşiktaş’ın rakamlarda çok iyi olmasına ragmen mağlubiyet görmesi. Hatta bazı konularda sezonun rekoruna imza atılması karşılaşmayı daha ilginç kılıyor. Hatırlanacağı gibi Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçı Akhisar Belediyespor,  Güray ve Sami’nin golleriyle 2-0 kazanmıştı. Geçelim ayrıntılara… Ligde en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde bulunan Beşiktaş, ne ilginçtir ki puan kaybettiği maçlarda en iyi istatistiklerine imza atıyor. 

Sezon rekorları o maçta
İşte Akhisar maçı da onlardan zirvede bulunanı. Beşiktaş, yüzde 67’lik bir topa sahip olma yüzdesiyle oynadığı maçta 27 şutla SEZON REKORU kırarken, başarılı pasta da 505 ile yine REKORA imza atmıştı. Şimdi Beşiktaş cephesine göre, ilk maçtaki istatistik verilerini geliştirme olmasa da KAZANMA vakti. Siyah-beyazlılar, galip geldiği takdirde şampiyonluk konusunda önemli avantaj sağlayacak ve geri sayıma devam edecek.

Quaresma şov 
Beşiktaş bir günlük iznin ardından Akhisar hazırlıklarına başladı. Şenol Güneş Akhisar'ın zemini sebebiyle oyuncularını çim sahada çalıştırdı. Kahkaha seslerinin yankılandığı antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular dar alanda 2'şer dakikalık maç yaparken, kazanan attığı goller ve paslarıyla şov yapan Q17'nin takımı oldu. Quaresma ve İsmail Köybaşı idman bitmesine rağmen yarım saat daha kalarak şut çalışması yaptı. Quaresma burada da harika goller atarken, İsmail raket gibi kullandığı sol ayağıyla ağları defalarca havalandırınca kaleci Günay'ı adeta çıldırttı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...