Beşiktaş ilk maçı unutmadı

Düzenleyen:
Beşiktaş ilk maçı unutmadı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 30. haftasında Akhisar Belediyespor'un konuğu olacak Beşiktaş, ilk yarıda oynadığı maçı aklından çıkarmıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularına ligin ilk yarısında 2-0 kaybettikleri Akhisar karşılaşmasını hatırlatırken, aynı senaryonun yaşanmaması için özel önlem alacak.

Süper Lig'in son 5 haftasına Fenerbahçe'nin 5 puan önünde lider giren Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı kritik maça için özel olarak hazırlanıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş, ligin ilk yarısında Ege temsilcisine 2-0 kaybettikleri karşılaşmayı aklından çıkarmıyor. 13. haftada oynanan mücadelede bir çok pozisyona girmelerine rağmen kontrataktan yedikleri 2 golle maçı kaybettiklerini oyuncularına hatırlatan Güneş, aynı senaryoyu yaşanmaması için işi sıkı tutuyor. Rakibin ligin en iyi kontratak yapan takımından biri olduğu üzerinde duran Güneş, savunma oyuncuları ile özel olarak ilgileniyor.

Rodallega, Vaz Te ve Grbic gibi kontratağı iyi uygulayan, hızlı oyunculara karşı defans hattının çok dikkatli olmasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, Serdar Kurtuluş ve Marcelo'ya özel program verdi.

Andreas Beck'in kart cezası nedeniyle sağ bek pozisyonunda görev yapacak Serdar, bu sezon ligde ilk kez Bursaspor maçında ilk 11'de yer almıştı. Tecrübeli futbolcunun maç eksiği nedeniyle karşılaşmada sıkıntı yaşayabileceğini düşünen Güneş, Serdar'a özel antrenman programı uyguluyor. Serdar'ın yanı sıra Marcelo'nun da hızlı forvetlere karşı daha çabuk ve seri olmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, her iki oyuncuya antrenman sonraları çabukluk çalışması yaptırıyor.

Marcelo ve Serdar ile özel olarak toplantılar da yapan Şenol Güneş, sezonun en kritik maçı olarak gördüğü Akhisar mücadelesinde hata yapma lüksleri olmadığının altını çizdi. İki oyuncusundan da cumartesi gününe kadar takım antrenmanları dışında özel çalışmalara devam etmelerini isteyen Güneş, diğer futbolcularına da uyarılarda bulunacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...