Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İntikam acı oldu

Düzenleyen:
İntikam acı oldu

SPOR Haberleri

Sarı Kanarya ligde yenilip şampiyonluk yarışında ağır yara aldığı rakibini Volkan Şen, Luis Nani ve Van Persie'nin golleriyle dağıttı, finale yer ayırttı

MURAD TAMER

Ligde şampiyonluk umutları azalan F.Bahçe, 2 hafta önce boynu bükük ayrıldığı Torku Arena'dan bu defa başı dik çıktı: 3-0... '2016'nın namağlup takımı' apoletiyle tıklım tıklım dolu tribünler önünde sahaya çıkan Torku Konyaspor karşısında Vitor Pereira sürpriz isimlere yer verdi. Fabiano, Kadlec, Şener ve Ozan'ın ilk 11'de olması sarı-lacivertli taraftarları tedirgin etmişti. İlk yarıda tansiyon yüksekti. F.Bahçe orta alanda yaptığı sıkı presi; ev sahibi ekip ise ender ama organize kontra ataklarıyla dikkat çekiyordu. İlk tehlike Fernandao'nun 11. dakikada direği yalayan kafa şutuyla yaşandı. 
Nani'den enfes vuruş
Alves'in yerine forma giyen Ba, 18. dakikada çok riskli bir hareket yaptı. Ceza sahası içinde Rangelov'a dirsek atan Senegalli, hakemin bu pozisyonu süzememesi sayesinde kurtuldu. Aldığı dirsek darbesinden sonra kanayan burnuyla maça devam eden Rangelov iki dakika sonra 25 metreden çok sert vurdu, Fabiano güçlükle kornere çeldi. Son haftalarda F.Bahçe'nin hücumlarda bel bağladığı tek isim olan Volkan Şen 38'de klasını konuşturarak takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarının son anlarında kazanılan serbest vuruşta herkes orta bekliyordu. Nani 30 metreden muhteşem bir şutla ağları sarsarak sarı-lacivertlilerin soyunma odasına 2-0 önde girmesini sağladı. 
Kapanış Van Persie'den
İkinci yarıda Torku Konyaspor gol için yükleniyordu. Aykut Kocaman bütün riskleri alarak Bajic ve Traore'i sahaya sürdü. Pereira son maçlardaki huyundan vazgeçmeyip Volkan Şen'i 60'ta kenara aldı. Ev sahibi ekip ekip Rangelov ve Bajic'le gole çok yaklaştı ama Fabiano izin vermedi. Fernandao 72'de çevresinde kimsenin olmadığı pozisyondaki isabetsiz aşırtma vuruşuyla şaşırttı. Kapanışı 80'de oyuna giren Van Persie 90'da yaptı. Nani'den aldığı pası topun dibine girerek ağlara gönderen Uçan Hollandalı'nın bu golü F.Bahçe'nin deplasmandaki ilk maçtan 3-0 galip ayrılmasını ve Kadıköy'e finalin kapısını ardına kadar aralamış olarak dönmesini sağladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...