Şenol Güneş: Bu kadar emeğe rağmen...

Düzenleyen:
Şenol Güneş: Bu kadar emeğe rağmen...

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu.

İşte Şenol Güneş'in sözleri: "İlginç bir maç oldu. Oyun başından itibaren, sahanın zeminine rağmen oyunu kontrol eden, golü de bulan, 2 defa öne geçen, rakibe yakalanan ve 3-2 öne geçmelerini sağlayan hataların olması, hiç olmayacak bir şekilde oldu. Üst üste 3-5 tane hata olduktan sonra oyun kopabiliyor. 3'ü yedik ve 4'ü de yiyebilirdik. Bütün sıkıntıya rağmen oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. Kazanabilirdik. Oyun üstünlüğümüz, skor üstünlüğüne yansımadı. 2 puan kaybettik, üzgünüz. Bize yakışmayan hatalar yaptık. 

Bütün arkadaşlar savaştı. İyi işler yapmaya çalıştılar. Yediğimiz goller bize yakışmadı. Şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bu savaşta kayıplar olabilir. 2 puan için üzgünüz. Futbol hatalar oyunu, hatayı az yapmak lazım. Özellikle bu tip maçlarda büyük hataların telafisi zor olabiliyor. Bütün oyuncular son ana kadar kazanma arzusu ile oynadı, onlara teşekkür ediyorum"

"Her takıma karşı üstün olabileceğimizi düşündüğümüz için değişen bir şey yok. Sadece oyunun karşılığını alamama üzüntüsü var. Biz futbol adına iyi işler yaparak maç kazanmaya çalışıyoruz. Bu kadar emeğe karşılık bu olmaması gerekiyordu. Bazen çok çalışsanız bile, dikkat etmezseniz bunlar olabiliyor. Önemli olan devam etmek. Kayseri maçını kazanıp devam edeceğiz" (sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...