Özbek: Artık konuşturmayın

Düzenleyen:
Özbek: Artık konuşturmayın

SPOR Haberleri

Kupada final kapısını ardına kadar açan sarı-kırmızılılar, ligde en kötü 5.'liği hedeflerken Dursun Özbek, Kasımpaşa öncesi motivasyon yüklemesi yaptı

BURHAN CAN TERZİ

Sportif ve mali anlamda tarihinin en sıkıntılı süreçlerinden birini geçiren Galatasaray, bugün Süper Lig'de Kasımpaşa ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Rize galibiyetiyle kendine gelen ve Türkiye Kupası'nda final için büyük avantaj sağlayan sarı-kırmızılılar, ligde hedefini 5.'lik olarak belirledi. Kupada Fenerbahçe ile final oynaması halinde Süper Lig'de 5. olsa da Avrupa Kupalarına katılım hakkı elde edecek Cimbom, 1 yıllık cezasının önümüzdeki yıl uygulanmasını sağlayacak. Şu an 8. sırada bulunan Galatasaray, bugünkü zorlu mücadele öncesi tamamen galibiyete kilitlenirken Başkan Dursun Özbek de, futbolcularla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. 
Her şey güzel olacak
Konuşmasına sezon içerisinde yaşanan birçok talihsizliği hatırlatarak başlayan Özbek, "Biliyorum hepiniz mental olarak yıprandınız. Ama Rize maçı bizim için bir dönüm noktasıydı. Avrupa'ya katılım hakkı elde edeceğimize inanıyorum. Aksini düşünmek istemiyorum. Görüyorsunuz herkes gerek bizi, gerek sizi yıpratmak için elinden geleni yapıyor. Camia içinde de muhalefet çok. Artık kimsenin ağzına laf vermememiz gerekiyor. Bu saatten sonra olumsuz bir sonucu aklına bile getirmeyin. Gelecek sene her şey daha güzel olacak. Gönlüm, kalbim sizinle" ifadelerini kullandı. 

Özbek: Artık konuşturmayın

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...