Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zengin işi dönüş

Düzenleyen:
Zengin işi dönüş

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takımda kadro dışı bırakılan yıldız oyuncu geri çağırıldıktan sonra dün yapılan antrenmanda yer aldı.

Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe maçı sonrası başlayan operasyonda Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan oyunculardan olan Erkan Zengin'e af çıktı. Dün yaşanan gelişmeler sonrası yıldız oyuncu takımla birlikte dün yapılan çalışmada yer aldı. Özer Hurmacı da kadro dışı bırakılmasına rağmen bu kararı tanımayıp antrenmana çıkmıştı. 

Diğer oyuncular ise kendilerine yapılan tebligatı kabul ederken, gelecek sezon için de kulüp bulmaları istendi. Bu arada ekonomik sıkıntıda olan Trabzonspor'un gelir elde edebileceği yıldız oyuncuları kadro dışı bırakması camiada eleştiri konusu oldu. Öte yandan sezon sonu Teknik Direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayırıp, yeni bir hocayı göreve getirmeye hazırlanan Trabzonspor yönetimine dünyanın her yerinden teknik adam isimleri veriliyor. 
Zico bile önerildi.

Yabancı teknik adam konusunda birçok isimle temasta olan Trabzonspor yönetimi yerli teknik adam konusunda ise fazla bir alternatife sahip değil. Yerli hoca olarak öne çıkan ilk isim ise takımı iki kez çalıştıran Ersun Yanal oldu. Göreve gelmesinin ardından Yanal ile bir kaç defa görüşen başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu, tecrübeli teknik adamdan olumlu cevap alırken, camiada oluşması muhtemel tepkiler sebebiyle takımı yabancı ve kariyerli bir isime emanet etme olasılığı da yüksek.  Devre arasında masaya oturulan Juande Ramos tekrar görüşülecek ilk isim olarak öne çıkarken, Braga’nın genç hocası Fonseca da alternatifler arasında yer alıyor. Trabzonspor'a menajerler tarafından önerilen isimlerin arasında bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Arthur Zico’nun da yer aldığı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...