RvP gaza geldi

Düzenleyen:
RvP gaza geldi

SPOR Haberleri

F.Bahçe Nani'nin forvet arkasına geçmesiyle yeni bir kimliğe büründü. Van Persie de patlama sözü verdi

M.EMİN ULUÇ

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın sistemde değişikliğe gitmesine en çok sevinen Robin van Persie oldu. Nani’nin ikinci forvet olarak oynamaya başlamasıyla daha fazla top almaya başladığını dile getiren Hollandalı yıldız, "Daha önce saha içerisinde istediğim ortamı bulamıyordum. Ama Nani’nin pozisyon değiştirmesi beni çok rahatlattı. Son maçlarda daha çok gol fırsatı yakalıyorum. Bu da beni mutlu ediyor. Bu sistemle gerçek performansımı daha iyi göstereceğime inanıyorum. Kalan haftalarda da atacağım gollerle takıma katkı sağlayacağım" ifadelerini kullandı. Sistemden memnun olan tabiki sadece futbolcular değil, Vitor Pereira da takımın yakaladığı uyumdan son derece keyif alıyor.
İdeal 11'ini buldu
Son 3 maçta 11 gol atan oyun sisteminde değişiklik yapmayı düşünmeyen Vitor Pereira, sakatlık olmadığı takdirde yine aynı kadroyu kullanacak. Kazanan kadroyu bozmamakta kararlı olan Portekizli teknik adamı zorlayan tek konu ise yedek oyuncuların yakınmaları. Özellikle Fernandao idmanlardaki hırsıyla dikkat çekse de ilk 11'de yer bulamadığı için husursuz. Ancak Pereira başta Brezilyalı golcü olmak üzere yedek oyuncularıyla sık sık görüşerek takımda bir kırgınlık oluşmasının önüne geçmeye çalışıyor. "Kazanan kadroyu bozamam" diyen Portekizli, "Bizi bekleyen bir şampiyonluk var. Bu süreçte hepinize ihtiyacım olacak. Fakat benden risk almamı beklemeyin. Sizden istediğim kendinizi her an hazır tutmanız" diyerek yedeklere moral aşıladı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...