Ümraniye'de Orman havası

Düzenleyen:
Ümraniye'de Orman havası

SPOR Haberleri

Stresin arttığı Beşiktaş'ta başkan motivasyonun dağılmasına izin vermedi. Orman, Güneş'e "Şampiyonluk gelene kadar gerekirse Ümraniye'de yatacağız" dedi

Akhisar deplasmanında 2 puan bırakarak lig yarışındaki büyük avantajını cömertçe harcayan Beşiktaş'ta, yönetim şampiyonluk için seferberlik ilan etti. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, daha önce nadir uğradığı tesislere her gün gitmeye başladı. Oyuncuların ve teknik heyetin büyük stres içerisinde olduğunu gözlemleyen Orman'ın, Şenol Güneş'le görüşüp  "Ümraniye'de herkes barut gibi. Hem sinirler çok gergin, hem stres en üst noktada. Hocam en büyük yük sizin üzerinizde biliyorum. Ama hiç merak etmeyin. Biz sizin arkanızdayız. Ahmet Bey ile ben şampiyonluk kupası buraya gelen kadar Ümraniye'de yatıp kalkacağız. Sizi yalnız bırakmayacağız" dediği öğrenildi. 
Peker de tesislerde
Fikret Orman, şampiyonluk gelirse kulübün ekonomik olarak da büyük ölçüde rahatlayacağını anlatırken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in, başkana bu yaklaşımından dolayı teşekkür ettiği belirtildi. Öte yandan Fikret Orman dün antrenmana, şarkıcı Hakan Peker'i davet ederek, çalışmaları ünlü şarkıcıyla birlikte izledi. Siyah-beyazlı kulübün başkanı futbolculara moral bozmamaları için bir anlamda mesaj verdi. Beşiktaş'ın antrenmanı sırasında Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ile Basın Sözcüsü Metin Albayrak da, Fikret Orman'a eşlik etti.

Ümraniye'de Orman havası

Güner'e doğum günü sürprizi

Beşiktaş yönetimi son günlerde birlik mesajı verirken dün Nevzat Demir Tesisleri'nde stat ve stat sponsorluklarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner'in doğum günü kutlandı. Güner toplantı öncesi pastasını keserken, başkan Fik-ret Orman'a kendisini tebrik ederek yeni yaşını kutladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...