Gelişi olay, gidişi olay!

Düzenleyen:
Gelişi olay, gidişi olay!

SPOR Haberleri

Geçen yıl F.Bahçe’ye gitmek üzereyken son anda Trabzonspor’a imza atan yıldız futbolcunun ayrılığı da çarpıcı oldu

Trabzonspor'daki kaos ortamı alınan kararlara da yansıyor. Kadro dışı bırakılan oyuncular arasında yer alan ancak daha sonra teknik ekibin isteğiyle affedilen Erkan Zengin'in sözleşmesi dün ani bir kararla feshedildi. Erkan Zengin'in affedilmesine camiadan tepkiler gelmesi sebebiyle bu kararın alındığı öğrenildi. Yıldız oyuncu da kulüpten alacağı 1 milyon 100 bin avrodan vazgeçerek sözleşmesini feshetti. Erkan Zengin eğer başka bir takımla anlaşırsa Trabzonspor'a 600 bin avro daha ödemek zorunda kalacak. Yıldız oyuncu geçtiğimiz sezon F.Bahçe ile girilen transfer yarışının ardından büyük uğraşlar sonucunda kadroya dahil edilmiş ancak bu dönemde F.Bahçe'de forma giymedik istediğini söylemiş olmasından dolayı taraftarlar ve camiadan beklediği desteği alamamıştı. 30 yaşındaki oyuncunun Çin’den cazip bir teklif aldığı ve bunu değerlendirmek istediği de gelen bilgiler arasında.
Özer krizi büyüyor
Öte yandan Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan 6 futbolcudan biri olan Özer Hurmacı krize sebep oldu. Kadro dışı bırakılmasını gerektirecek bir durumun olmadığını belirterek tepki gösteren ve ısrar ederek antrenmana çıkan Özer'in bu hareketi yönetimi ve teknik heyeti zor durumda bıraktı. Öte yandan kadro dışı bırakılan futbolcular için dün sabah özel antrenman programı uygulandı. Ancak bu karara da uymayan Özer Hurmacı’nın hasta olduğunu ileri sürerek doktor raporu aldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...