Fenerbahçeli yönetici, ezeli rakiplere göndermede bulundu

Düzenleyen:
Fenerbahçeli yönetici, ezeli rakiplere göndermede bulundu

SPOR Haberleri

Mahmut Uslu, 3 Temmuz sonrası Galatasaray’ın 3 defa bedavadan şampiyon olduğunu, Beşiktaş’ın ise bu süreçte kafayı kullanamadığını söyledi.

M. Emin ULUÇ

Fenerbahçe Kulübü’nün Divan Kurulu toplantısında öne çıkan Genel Sekreter Mahmut Uslu’nun sözleriydi. Voleyboldan girip futbol ve olaylardan çıkan Uslu, Galatasaray’ın Vakıfbank’tan set alması sonrası şampiyonluk şanslarının doğduğunu dile getirirken futbolda da Galatasaray-Beşiktaş maçına atıfta bulunup  (gazetecilere mesaj vererek) “Şampiyon olursak bizi Galatasaray şampiyon yaptı demeniz lazım. Biz Beşiktaş’ın puan kaybedeceğini ümit ediyoruz” ifadesini kullandı. Şampiyon olacaklarının altını çizen Uslu; “Biz 7 puan kaybettik ama konuşmuyoruz” mesajını da verdi.

Trabzon polisine eleştiri

3 Temmuz süreciyle ilgili göndermesinde ise “3 Temmuz’u yaşamışız, mağdur olmuşuz. Elimizdeki silahları, kaleleri almışlar. Bütün oyuncularımızı satmışız. (Galatasaray’ı işaret ediyor)3 sene avantadan şampiyon oldular. Kafayı kullansalardı Beşiktaş da olabilirdi“ dedi. Uslu son olarak Fenerbahçe 4-0 öndeyken olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor maçı için de şunları söyledi: “Bir kulüp başkanı hakemleri odada tutun diyor, 3 saat tutuluyor. Polis istese hakemleri oradan 1-2 dakikada alırdı. Ama bizim locamıza gelip gaz sıkmayı biliyorlar. Kurşun yedik, gazı yedik. Tüm bunlar olurken devlet var değil mi! Bu tür olaylarda Türkiye Futbol Federasyonu bir daha vukuat yaparsan küme düşürürüm diyecek. Kural koyacak. Belki yönetmelikte vardır. Hadi yapabiliyorsan yap.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...