TUR ve gurur

Düzenleyen:
TUR ve gurur

SPOR Haberleri

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, organizasyonun ülkemizin tanıtımına çok önemli katkılar sağladığını söyledi

Bu yıl 52'ncisi düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu pazar günü koşulan son etapla tamamlanırken, organizasyon bütün dünyayı Türkiye'ye hayran bıraktı. Bisiklet Federasyonu başkanı Emin Müftüoğlu, özellikle Kapadokya etabının herkesi çok etkilediğini ifade ederek sporcuların, 'Burada dünya şampiyonası yapılır, muhteşem bir parkur' dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bisiklete binerek ülkedeki bisiklet algısını da değiştirdiğini anlatan Müftüoğlu, TUR'un Türkiye'nin bir markası olduğunu belirterek, "Bu tur yurt dışına açılan bir marka. Ülkedeki sağlık, ulaşım ve sporun tanıtımını dünyaya farklı bir şekilde yapmaya başladı" dedi. Kendisinin de aynı zamanda bir turizmci olduğunu belirten Müftüoğlu, "Turun turizm bölgelerinin tanıtımına çok büyük katkısı oldu. 180 ülke bizi izledi. 490 bin haneye girerek, geçen yılki rakamları egale ettik. Ülke tanıtımı için en mükemmel organizasyon olduğunu ispatladık" diyerek TUR'un prestijini vurguladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...