Nagath bombası

Düzenleyen:
Nagath bombası

SPOR Haberleri

Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın 62 yaşındaki tecrübeli teknik adamla yemek yedi, ön şartları görüştü

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Almanya'da teknik direktör Felix Magath ile bir araya geldi. Kendine ait sosyal medya hesabından 62 yaşındaki Alman teknik adam ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşan Aydın, "Şu anda hocamız Hami Mandıralı. Önümüzdeki sene devam etmemeyi düşünürsek Trabzonspor'a yakışan bir hoca getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" açıklaması yaptı. Oyunculuğu döneminde hayranı olduğu Magath'ın teknik direktörlüğünü de çok beğendiğini kaydeden Aydın, "Bugün oturup birlikte yemek yedik. Teknik direktör konusunda şu an için bir açıklama yapmam şık olmaz" ifadesini kullansa da tecrübeli çalıştırıcıyla ön şartları görüştüğü gelen bilgiler arasında. 
Kötü rekora bir kaldı
Bu sezon bütün kulvarlarda havlu atan Trabzonspor, Süper Lig'de tarihinin en kara sezonunu yaşıyor. Eskişehirspor deplasmanında aldığı 1-0'lık mağlubiyetle yenilgi sayısını 16'ya çıkaran Karadeniz ekibi, 31 hafta itibariyle en fazla yenilgiyi bu sezonda gördü. Galibiyetlere 3 puan verilmeye başlanmasının ardından ligin 31. haftaları baz alındığında Trabzonspor son 28 yılın en düşük puanını toplayarak tarihinin en kötü sezona imza attı. 2001-2002 sezonunda oynadığı 31 maçta 39 puan toplayan ve 11. sırada yer alan bordo-mavililer, bu sezon ise 31 maçta 37 puan toplayarak 12. sırada tutunabildi. Karadeniz ekibi kalan üç haftada bir mağlubiyet daha yaşarsa kulüp tarihinin en fazla yenilgisini aldığı sezonu geçirmiş olacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...