Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk futbolunun efsane kulübü küme düştü

Düzenleyen:
Türk futbolunun efsane kulübü küme düştü

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 3-3 berabere kalarak, 2. Lig'e düştü.

PTT 1. Lig 32. hafta mücadelesinde Yeni Malatayaspor ile Karşıyaka karşı karşıya geldi. Malatya İnönü Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-3 eşitlik ile sona erdi.

GOLLER

Ev sahibi ekibin gollerini 47. dakikada Umut Nayir, 50. dakikada Guido Koçer ve 63. dakikada Hüseyin Kar kaydetti. konuk takımın sayıları ise 18. dakikada Şahin Aygüneş, 37. dakikada Youssef Şahin ve 72. dakikada Can Erdem geldi.

KARŞIYAKA KÜME DÜŞTÜ

Alınan bu sonucun ardından puanını 27'ye yükselten Karşıyaka, ligin bitimine iki hafta kala 14. sırada bulunan 1461 Trabzonspor'un 7 puan gerisinde kaldı ve küme düştü. Yeni Malatyaspor ise puanını 42 yaptı.

KAYSERİ ERCİYESSPOR'DAN SONRA İKİNCİ TAKIM

Kayseri Erciyesspor'un ardından PTT 1. Lig'e veda eden 2. takım olan Soner Tolungüç ve öğrencileri, yeni sezonda 2. Lig'de mücadele edecek.

20 YILIN KABUSU

Bu sezon 2 defa 2 farklı takım kurarken 5 teknik adamla çalışan Karşıyaka, tüm çabasına rağmen aylardır son sıradan kurtulamadı. Kaf-Kaf, 20 yıl aradan sonra bir alt lige düşmenin üzüntüsünü yaşadı. İzmir'in en çok taraftara sahip olan kulüplerinden Karşıyaka, en son 2000 yılında 2. Lig'e düştü. 2003 yılından bu yana PTT 1. Lig'de mücadele veren Ege temsilcisi, toplam 16 sezon mücadele verdiği Süper Lig'e 1995-96 sezonundan bu yana çıkamıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...