Hasi’ye kaset gitti!

Düzenleyen:
Hasi’ye kaset gitti!

SPOR Haberleri

Trabzonspor’da teknik adam seferberliği başladı.

Başkan Muharrem Usta ve yardımcısı Nevzat Aydın, yeni sezonda çalışabilecekleri hoca adaylarıyla tek tek görüşmeye başladı.
Nevzat Aydın, Wolfgang Felix Magath ile Almanya’da el sıkışarak birlikte çalışabilecekleri konusunda prensip anlaşmasına vardı. Ancak, başbaşa yemek yiyen ikili şartlar ve maddi konular henüz anlaşamadı. Bazı yöneticiler ise Arnavut Besnik Hasi ile Anderlecht'in Gent'i mağlup ettiği maç sonrası ön görüşme yaptı. Arnavut teknik adama Trabzonspor’un maç kasetlerini verip, bordo-mavili takım hakkında Arnavut hocayı bilgilendirdi. 
Alman teknik adama olan hayranlığını gizlemeyen Aydın, başkan Muharrem Usta’ya “Magath’ta sorun yok. O bir efsane. Trabzonspor’u uçurur” diye bilgi verdi. Ayrıca tweet üzerinden de “Efsane, Juventus'a attığı şampiyonluğu getiren gol ilk futbol anılarımdan” diye yazan Aydın, “Kendisi çok beğendiğim birisi” notunu düştü.
Magath tamam gibi
62 yaşındaki teknik adam, Alman takımları Hamburg, Nürnberg, Werder Bremen, E.Frankfurt, Stuttgart, Bayern Münih, Wolfsburg ve Schalke'yi çalıştırdı. Almanya dışında sadece 2014'te İngiliz ekibi Fulham'ı çalıştıran kurt hoca, takımın küme düşmesine engel olamadı. Magath'ın kariyerinde üç Bundesliga şampiyonluğu ve iki de Almanya Kupası bulunuyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...