Cüneyt Çakır'ın kararlarını dünya tartışıyor!

Düzenleyen:
Cüneyt Çakır'ın kararlarını dünya tartışıyor!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in, Bayern Münih'e attığı golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Dev maça damgasını vuran isim ise, hakem Cüneyt Çakır oldu. Çakır, karşılaşma içinde verdiği ya da vermediği kararlarla büyük tartışma yaşattı.

Şampiyonlar ligi yarı final maçında Bayern Münih evinde Atletico Madrid'i ağırladı. Maça Atletico'nun gol pozisyonu damga vurdu.

"GOLDE OFSAYT YOK, MÜTHİŞ DEVAM ETTİRMİŞ"

54. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalarak maçtaki eşitliği sağlayan Griezmann'ın topla buluştuğu an için ofsayt itirazları yapıldı. Mücadeleyi yöneten Cüneyt Çakır, itirazlara kulak asmayarak santra noktasını gösterdi. Deniz Çoban sosyal medyadan yaptığı yorumda 'Atletico Madrid'in golünde ofsayt yok. Tarık Ongun müthiş devam ettirmiş.' ifadelerini kullandı. 1-0 öndeyken yediği gol ile şok olan Bayern Münih, kalan dakikalarda 1 gol atmayı başardı ancak bu Şampiyonlar Ligi'nden elenmemesine çare olmadı.

Cüneyt Çakır'ın kararlarını dünya tartışıyor!
ALMANLAR TEPKİLİ

Bayern Münih - ­Atletico Madrid karşılaşmasında düdük çalan Cüneyt Çakır'a ev sahibi ekipten tepki geldi. Almanlar Antoine Griezmann'ın attığı golde ofsayt olduğunu savunurken, İspanyol ekibine verilen penaltıda ise hareketin ceza sahası dışında olduğu iddiasını ortaya attı.

Cüneyt Çakır'ın kararlarını dünya tartışıyor!
"KENDİMİZİ KANDIRILMIŞ HİSSEDİYORUZ"

Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge Cüneyt Çakır'ı sert bir şekilde eleştirdi. Türk hakemin Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz hafta Manchester City­Real Madrid karşılaşmasında da düdük çaldığını anımsatan Alman futbol adamı, "Kendimizi biraz kandırılmış hissediyoruz. Gol ofsayttı, penaltı ise dışarıdaydı. Bir hakem yedi gün içinde iki maçta birden görev alıyor. Belki de UEFA işi biraz abartıyor" dedi.

Cüneyt Çakır'ın kararlarını dünya tartışıyor!
UEFA YETKİLİSİ İDDİASI

Rummenigge ayrıca bir UEFA yetkilisinin de bu maçtaki hakem performansını beğenmediğini ve utanç verici bulduğunu kendisine ilettiğini öne sürdü. Takımın performansından ise memnun olduğunu dile getiren Bayern Başkanı, "Takımımız iyi oynadı. Kazanmayı ve Milano'ya gitmeyi hak ettiler. Utanacak halimiz yok" yorumunu yaptı.
'Hakem yüzünden kaybetmedik'

Cüneyt Çakır'ın kararlarını dünya tartışıyor!
Maçta 90 dakika forma giyen Bayern kaptanı Philipp Lahm ise kulüp başkanına göre daha temkinli konuştu. Deneyimli futbolcu, "Elenmemizdeki asıl sebebin hakem olduğunu sanmıyorum. Önce kendi yaptıklarımıza bakmalıyız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...