Derbinin hakemi belli oldu

Düzenleyen:
Derbinin hakemi belli oldu

SPOR Haberleri

Ali Samiyen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'daki Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu.

Ligde şampiyonluk yolunu yakından ilgilendiren ve sezonun son derbisi olan Galatasray - Beşiktaş maçında hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Esat Sancaktar yapacak. Kemal Yılmaz'ın dördüncü hakem olacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Murat Özcan ve Burak Taşkınsoy olacak. TT Arena'da Pazar günü Galatasaray'ın Beşiktaş'ı konuk edeceği maç saat 20.00'da başlayacak. 
Öte yandan Mete Kalkavan, bu sezon Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan ve siyah-beyazlıların rakibini 2-1'lik skorla mağlup ettiği ilk yarıdaki derbiyi de yönetmişti. 

Galatasaray ve Beşiktaş 8 Mayıs Pazar günü TT Arena'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

Liglerde haftanın programı şöyle;

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. Maçları 4 ve 5 Mayıs'ta; Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 32. hafta karşılaşmaları 7, 8 ve 9 Mayıs'ta; PTT 1. Lig 33. hafta karşılaşmaları 6, 7, 8 ve 9 Mayıs'ta; Spor Toto 2. Lig Play-off çeyrek final maçları 5 ve 9 Mayıs'ta; Spor Toto 3. Lig Play-off yarı final maçları 5 ve 9 Mayıs'ta oynanacak.

Derbinin hakemi belli olduDerbinin hakemi belli olduDerbinin hakemi belli olduDerbinin hakemi belli olduDerbinin hakemi belli oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...