Vurucu TİM: SPS

Düzenleyen:
Vurucu TİM: SPS

SPOR Haberleri

Riekerink, 3 yıldız isimle ayrı bir toplantı yaptı. Tecrübeli futbolculara "Derbide kaleyi gördüğünüz yerden vurun" talimatını verdi

BURHAN CAN TERZİ

Türkiye Kupası'nda finale yükselerek moral bulan Galatasaray, Beşiktaş maçına çok sıkı şekilde hazırlanıyor. Süper Lig'de 5'inciliği hedefleyen sarı-kırmızılılar derbiyi kayıpsız atlatmak isterken, Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de mücadeleden galibiyetle ayrılmak için yardımcılarıyla birlikte oldukça fazla mesai harcıyor. Çalışma arkadaşlarıyla saatlerce taktik analiz üzerinde istişare yapan tecrübeli teknik adam, formasyonda herhangi bir oynama yapmayacak; fakat son haftaların formda ismi Emre'yi kulübeye çekecek. Sneijder'in tam olarak iyileşmesiyle yıldız ismi 11'e yerleştirecek Riekerink, önünde tek forvet olarak Podolski'ye hemen arkasında da Selçuk'a görev verecek. 4-2-3-1'den vazgeçmeyen Riekerink, Selçuk'un yanında da Donk'u oynatacak. 
Sağ Sneijder sol Selçuk
Tüm takımla bir toplantı yapan Riekerink, Beşiktaş maçının önemini hatırlatıp, futbolculara motivasyon yüklemesinde bulundu. Daha sonra takımın 3 yıldızı Selçuk, Sneijder ve Podolski'yi yanına çağıran Hollandalı çalıştırıcı, "Derbide en büyük iş 3'ünüze düşüyor. Bu takımın hücum gücünü sizler oluşturuyorsunuz. Bir de 3'ünüzün de farkında olduğu şut silahınız var. Bazı maçlarda bir şut çok şeyi değiştirir. Bu sebeple, eğer ki uygunsanız, gördüğünüz yerden vurmaktan çekinmeyin" şeklinde bir konuşma yaptı. Öte yandan olası bir frikikte Riekerink'in "Serbest vuruş sol taraftarsa Selçuk, sağ taraftaysa Sneijder kullanacak" talimatını verdiği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...