Bedava gitmek yok

Düzenleyen:
Bedava gitmek yok

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer verim alamadığı yabancıları gözden çıkardı ancak 'bedava’ya kaçış yok. Öze dönüş kapsamında gençlerin de yer alacağı iskelet kadro için kollar sıvandı

Muharrem Usta başkanlığındaki Trabzonspor Yönetimi, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verebilecek iskelet kadro için bugünden kolları sıvadı. Önümüzdeki sezon da hayal kırıklığı yaşamak istemediklerini belirten bordo-mavililer yeni yol haritasını "şampiyonluk" üstüne kurarken kadrodaki mevcut oyuncuları da değerini bulmadan göndermeyi düşünmediklerini söyledi.  "Kalacaklar. Gidecekler ve fırsat tanınacaklar" diye mevcut futbolcuları üç grupta değerlendiren bordo-mavili yönetim ilk olarak verim alamadığı yabancı futbolcuları satmak ya da kiralamak suretiyle gelir elde etmeyi hedefliyor. 
Cardozo'ya teklif yağıyor
Ancak Başkan Usta, "Gönderdiklerimiz, başka takımları şampiyon yaptı. Bu defa geçmişteki hatalara düşmek istemiyoruz" diyerek, transfer döneminde kesinlikle kulübün çıkarları doğrultusunda hareket edileceğini söyledi. Bordo-mavili oyuncuların bu sezon iyi performans ortaya koyamamış olmalarının onların değersiz oldukları anlamına gelmeyeceğini belirten Usta, "Hiçbir oyuncumuzu piyasa değerinin altında transferine yeşil ışık yakmayız" dedi.  Özellikle birçok kulübün transfer gündeminde olan Cardozo ve Cavanda'ya da Trabzonspor Yönetimi, şartların oluşması durumunda izin verebileceğini iletti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...