Fikret Orman'dan derbi öncesi flaş karar

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan derbi öncesi flaş karar

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, derbide takımı yalnız bırakmayacak, maçı TT Arena'da izleyecek.

Son iki haftadır Ümraniye'de üs kuran ve futbol takımını bir an bile yalnız bırakmayan Başkan Fikret Orman, yönetici arkadaşları ile beraber derbiyi Türk Telekom Arena'da seyredecek.

Fikret Orman bu konudaki görüşlerini şu sözlerle açıkladı:

"BİZİM BUGÜNE KADAR ÇOK BÜYÜK KAVGALARIMIZ OLMADI"

''Ben başkan olduğumdan beri her derbiye gittim, pazar akşamı da yine Türk Telekom Arena'da olacağım. Bizim bu güne kadar diğer camialarla çok büyük polemiklerimiz, kavgalarımız olmadı ve olmayacaktır da. Biz ezeli rakiplerimiz ile mücadelelerimizi hep belli bir duruş içinde yapıyoruz ve bunu bir gelenek halinde sürdürüyoruz. Asla rakip camialar ile kavga ve kaos ortamı içinde olmuyoruz.

"SORUN YAŞANMAYACAK"

Derbileri stadımızda oynadığımız zaman rakip başkan ve yöneticilerine elimizden gelen tüm konukseverliği gösterdiğimize de inanıyorum. Bunun güvencesiyle rakip sahalardaki derbileri de hep yerinde seyrettim. Herhangi bir sorun da yaşamadım. Bu haftada hiçbir sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum. Büyük bir derbi maçı kazanmak istiyoruz ve rakibimize saygı duyuyoruz''

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...