Mandıralı: Kendi geleceğiniz için oynayın

Mandıralı: Kendi geleceğiniz için oynayın

SPOR Haberleri

4 haftadır kazanamayan Trabzon, Rize’yi yenip kötü gidişi durdurmak istiyor Mandıralı, “Futbolcuların mücadelesi kendi gelecekleri için çok önemli” dedi

Zor günler yaşayan Trabzonspor, Rizespor'u yenip ligde kalan haftalar öncesi moral bulmak istiyor. Bordomavili takımda kritik maç öncesi Mustafa Yumlu, Akakpo ve Ramazan'ın sakatlıkları bulunuyor. Aykut Demir ise cezalı... Bu nedenle savunma kurgusunda revizyona giden Hami Mandıralı, Bosingwa-Douglas ikilisine bu bölgede görev vermeyi planlıyor. Mandıralı, Rizespor ile dostane bir maç oynayacaklarını belirterek, "Son haftalarda kaybettiğimiz puanlar bizi çok üzmüştür. Ancak hakem hataları ortada. Bundan sonra amacımız içimizde rekabet ortamını artırarak bu takıma katkı sağlayacak isimleri belirlemek" diyerek gelecek sezon için oluşturulacak kadroyla ilgili mesaj verdi.

CARDOZO FIFA'YA BAŞVURDU!
Trabzonspor'a golcü oyuncusu Cardozo'dan kötü haber geldi. Paraguaylı forvet, bordo-mavili kulüpten, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu. Önceki gün alacaklarını alamadığı gerekçesi ile Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmaya hazırlanan Özer Hurmacı ile birlikte Trabzonspor'da parasını isteyenlerin sayısı ikiye çıktı.

KRİTİK ÇAĞRI
Trabzon'da kulüpten alacaklı olan eski teknik direktör, futbolcu ile işadamlarına taksitlendirme teklif edilecek
 Trabzonspor'da Muharrem Usta yönetimi, kulüple icralık durumunda bulunan eski teknik direktörler, futbolcular ve bazı işadamları ile görüşme yapacak. Bu görüşmelerde ödemelerin taksitlendirilmesi ve gelecek yılki yapılanma öncesi ödeneceği net bir şekilde ifade edilecek. Kulübün hukuki davalarının önemli bir bölümünü sonuçlandırmak isteyen yönetimin icralık konular için çok ayrı bir bütçe oluşturacağı da ifade edildi. Özellikle UEFA'nın da takip ettiği dosyaların en kısa sürede kapanması için yoğun çaba harcanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...