Trabzonspor seyircisiz maçta Çaykur Rize'ye gol yağdırdı: 6-0

Düzenleyen:
Trabzonspor seyircisiz maçta Çaykur Rize'ye gol yağdırdı: 6-0

SPOR Haberleri

19 yaşındaki Yusuf Yazıcı’nın 2 gol ve 2 asistle yıldızlaştığı maçta sezonun acısını çıkaran bordo-mavililer Muhammet Demir (2), Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan’la farka koştu.

Trabzonspor kâbus gibi geçen sezonun acısını Çaykur Rize'den çıkardı: 6-0. Bordo-mavililer geç de olsa sezonun en iyi futbolunu sergilerken altyapıdan kadroya dahil edilen Yusuf Yazıcı şov yaptı. Perdeyi 11'de genç oyuncu açarken, bu golden 4 dakika sonra Mehmet Ekici 25 metreden gönderdiği füzeyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Çaykur Rize 17'de gole yaklaştı. Sercan'ın şutu üst direkte patladı. Bordo-mavililerin iştahlı oyunu devam ediyordu. Yusuf Yazıcı 38'de topu getirdi, Savaş Çakır'ın direkten dönen vuruşunu Muhammet Demir tamamladı: 3-0. Golcü oyuncu 3 dakika sonra tekrar sahneye çıktı ve Yusuf'un asistini gole çevirerek takımının soyunma odasına 4-0 önde girmesini sağladı.

Perdeyi Yusuf Erdoğan kapattı

Fırtına ikinci yarıda da hız kesmedi. Yusuf Yazıcı kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü 57'de kaydetti: 5-0. Golde asisti yapan oyuncu Muhammet Demir'di. Tamamen çözülen rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergileyen bordo-mavililer 69. dakikada farkı 6'ya çıkardı. Muhammet Demir'in faul aldığı pozisyonda top Yusuf Erdoğan'ın önünde kaldı. Kaleci Itandje ile karşı karşıya kalan genç oyuncu fileleri havalandırmakta zorlanmadı: 6-0. Son 20 dakikada her iki takım da birbirlerini zorlamadı. Trabzonspor 6-0'lık galibiyetle ilk defa 3'ün üstünde gol bulduğu maçta sezonun en farklı galibiyetine imza atmış oldu.

"Sezonun en iyi futbolunu oynadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı keyifli ve güzel bir maç izlediklerini belirterek “Trabzonspor olarak belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Bunda genç oyuncularımızın rolü fazlasıyla vardı. Trabzonspor’da gençlere şans vermek adına çok önemli bir maçtı. Gençler de bu şansı çok iyi kullandılar. Hem oyun olarak, hem de attıkları gollerle Trabzonspor’a katkı sağladılar. En azından bu kadro içinde olmak adına bir mesaj verdiler. Amacından uzaklaşan Genç oyuncularımızı ve bütün futbolcularımızı kutluyorum” dedi. Mandıralı, Erkan Zengin ve Cavanda’nın affedilmesi konusunda ise “Kadro dışı kararını yönetimle beraber almıştık. Sonradan 2 oyuncu yönetim kararıyla geri döndü” diye konuştu.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...