HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yeni hoca yolda

Düzenleyen: /
Yeni hoca yolda
Trabzonspor, Haber

SPOR Haberleri

Muharrem Usta yeni teknik direktör konusunda karar aşamasında olduklarını belirterek en geç gelecek hafta resmi açıklama yapacaklarını söyledi

Trabzonspor yeni teknik direktörüne gelecek hafta kavuşuyor. Başkan Muharrem Usta çalışmalarının sürdüğünü ve hafta sonunda karar alacaklarını söyledi. Yaz döneminin yeniden yapılanma için kritik önem taşıdığını belirten Başkan Usta, "Hoca konusunda karar vermemiz gerekiyor. Bu hafta sonuna kadar, belki diğer haftaya sarkabilir ama bu konuyu karara bağlamış olacağız. Artık son aşamadayız" dedi. Bordo-mavililerde şu anda 3 teknik adam koltuğa en yakın isimler olarak öne çıkıyor. İlk sırada Anderletch'i çalıştıran Arnavut hoca Besnik Hasi var. 44 yaşındaki teknik adam ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve prensipte anlaşma sağlandığı gelen haberler arasında. 
Yanal sırada bekliyor
Arnavut çalıştırıcı, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’dan 4 puan almayı başarmıştı. Bordo-mavili yönetim ilk olarak Shakhtar Donetks'i çalıştıran Mircea Lucescu’ya teklif yapmış ancak Rumen teknik adam yıllık 5 milyon avro isteyince bu transferden vazgeçmişti. Trabzonspor’da Ersun Yanal ve Felix Magath isimleri de gündeme gelmişti ancak yöneticilerden Nevzat Aydın başkanın haberi olmadan Magaht ile görüşünce bu isim de veto aldı. Ersun Yalan şu anda alternatif isim olarak beklemede tutuluyor. Yönetimden bazı isimlerinde de Yanal'a karşı olmasından dolayı görüşmeler sıkıntıya girmişti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...