HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Feyenoord’dan Recep’e teklif

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Feyenoord’dan Recep’e teklif
Recep, Denizlispor, Haber

SPOR Haberleri  / DHA

Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord, PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da forma giyen Recep Niyaz'la ilgileniyor. 21 yaşındaki futbolcu, daha önce Fenerbahçe'ye oynamıştı.

PTT 1'inci Lig'de 1461 Trabzon'u deplasmanda 3-0 yenerek kümede kalma yolunda büyük avantaj elde eden Denizlispor'un yönetimi, ilk işi bu sezon takımı sırtlayan oyuncuların başında gelen Recep Niyaz'a yeni sözleşme teklif etti.

"ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK TAKIM KURULURSA KALIRIM"

Hollanda'nın Feyenoord kulübünün yakından ilgilendiği belirtilen Recep'in babası İhsan Niyaz'la görüşen Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Olgun, 21 yaşındaki yıldızın mukavelesini uzatmasını istedi. Genç futbolcunun ise yakın çevresine, "Artık düşmeme mücadelesi vermek istemiyorum. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulursa kalırım" dediği öğrenildi. Bu sezon attığı 8 gol ve oynadığı futbolla yıldızı parlayan Recep'in kulübüyle anlaşma sağlayamadığı takdirde Hollanda takımının tekliifine sıcak bakabileceği ifade edildi.

KORAY PALAZ HENÜZ YÖNETİMLE GÖRÜŞMEDİ

Öte yandan 'düştü' gözüyle bakılan takımını alt sıralardan kurtaran teknik sorumlu Koray Palaz, yönetimle henüz görüşmediğini söyledi. 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi bulunan Koray Palaz, "Türk futbolunun en önemli eksiklerinden biri, kulüplerin çok fazla teknik adam değiştirmesi. Ben istikrardan yanayım. Yönetim gelecek sezon için hedefini belirler, daha sonra oturur konuşuruz" dedi.

PRİM ARTTI

22'nci haftada göreve gelen ve sezon sonuna kadar 150 bin TL'ye anlaşan Koray Palaz, takımının ligde kalmayı garantilemesi halinde 150 bin TL prime hak kazanacak. Bu arada 1461 Trabzon maçının galibiyet primini 15 bin TL'den 20 bin TL'ye çıkaran yönetim, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan da destek isteyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...