Kartal modeli

Düzenleyen:
Kartal modeli

SPOR Haberleri

Sezona 3 kupayla giriş yaptıktan sonra dibe vuran, Avrupa'dan da 1 yıl men edilen sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek mevkidaşı Fikret Orman'ın yolundan gidecek

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray Kulübü çalkantılı günler yaşarken mevcut yönetime; hem muhalif kanattan, hem de şu ana kadar tarafsız gözüken isimlerden ültimatomlar geliyor. G.Saray Başkanı Dursun Özbek, ısrarla gö-revini bırakmayacağını söylese de "Bırakmazsa bıraktırırlar" şeklindeki açıklamalar kafalarda soru işaretleri uyandırıyor. Sarı-kırmızılılardaki "iç karışıklık" ayyuka çıkmış durumdayken, camia içerisindeki herkes yalnızca tek bir nokta da görüş birliğine vardı. O da Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın yolunda gitmesi gerektiği fikri. 2012 yılında "Feda sezonu" diyerek mali problemler sebebiyle masrafları asgari düzeye indiren, futbolculardan sözleşmelerinde indirim yapmasını isteyen siyah-beyazlılar 2016 yılına gelindiğinde zirveye uçtu. Beşiktaş'ın son 4 yıl içerisinde uyguladığı politikaları inceleyen Dursun Özbek de, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ı örnek almaya karar verdi.
Yıldızlar satılacak
Divan Kurulu'nda G.Saray'ın toplam borcunun 1 milyar 494 milyon TL olduğu açıklanırken, Başkan Dursun Özbek, G.Saray Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca, kulübün borçlarını azaltmak için çalıştığını ve bundan sonra da öncelikli hedefinin borçlarla mücadele etmek olduğunu söyledi. "Kartal modeli" operasyonuna futbol takımından başlayacak G.Saray Başkanı Özbek'in, kardeşi Mehmet Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün'den gelecek rapor doğrultusunda kupa finalinden sonra düğmeye basacağı belirtiliyor. Yönetim kurulunda oluşturulacak satış listesinde Sneijder, Podolski, Muslera gibi yıldızların da yer alacağı ifade ediliyor. 

Salonun inşası sponsorlukla yapılacak
G.Saray Başkanı Dursun Özbek, "Arena'nın yanına düşündüğümüz kapalı spor salonu inşaatı için tüm hazırlıklar tamamlandı" açıklamasında bulundu. Özbek, spor salonunun inşasının 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu ile sağlanacağını, ayrıca salonun yıllık 10 milyon dolar kira getirisi olacağını söyledi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...