Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lucescu söz verdiği Türk takımını açıkladı

Düzenleyen:
Lucescu söz verdiği Türk takımını açıkladı

SPOR Haberleri

Adı bir çok kulüple anılan Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun, gelen teklifleri "Galatasaray'a söz verdim" diyerek reddettiği ortaya çıktı.

Adı sadece Türkiye'nin değil, birçok Avrupa devinin gündeminde olan Mircea Lucescu, Sarı-Kırmızılılar'ı sevindirecek mesajlar yolluyor. Gelen tüm tekliflere, "Galatasaray'a söz verdim" yanıtını veren Rumen teknik adamın geleceği Başkan Özbek ile yapacağı zirvede netlik kazanacak.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE

Uzun süredir Galatasaray'da ve şimdi de Fenerbahçe'de başlayan teknik direktör arayışları paralelinde her zaman olduğu gibi Mircea Lucescu gündemin 1 numarasında. Ancak kurt hocanın talipleri sadece Türkiye'den değil. 12 yıllık Shakhtar Donetsk macerasına kısa süre sonra nokta koyacağını duyuran Rumen hocaya teklif üzerine teklif yağıyor. Şu ana kadar Portekiz'in ünlü kulübü Porto, Fransa'dan Marsilya ve İtalya'dan Lazio, ilgisini aktaran ilk kulüpler. Ancak bu noktada Lucescu'nun tavrı, Galatasaraylılar'ın yüreğine su serpecek türden.

BAŞKANLA GÖRÜŞECEK

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir süre önce masaya oturan ve yeni sezon planları hakkında fikir alışverişi yapan Lucescu, kendisine iletilen tekliflere, "Ben sezon sonu için Galatasaray'a söz verdim. Önce Galatasaray ile görüşeceğim. Bu görüşmeden çıkacak sonuca göre karar alacağım" yanıtlarını veriyor. Bu arada Luce'ye yakın kaynaklar, "Hocanın kararında ekonomik tablodan çok gelecek yapılanması ve çalışma şartları belirleyici olacak" vurgusunu yapıyor.

FENERBAHÇE TAKİPTE

Yaşanan bu gelişmeleri Fenerbahçe cephesi de yakından izliyor. Lucescu'nun Galatasaray ile yapacağı görüşmeden hemen sonra Rumen hocadan Sarı- Lacivertliler'in de bir randevu talep edeceği öğrenildi. Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...