Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zlatan: Efsane olarak ayrılıyorum

Zlatan: Efsane olarak ayrılıyorum

SPOR Haberleri

PSG’deki son lig maçına bugün çıkacak olan İbrahimovic, sosyal medya hesaplarından “Kral olarak geldim, efsane olarak ayrılıyorum” sözleriyle takımdan ayrılacağını duyurdu

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde son 4 yılın şampiyonu Paris Saint-Germain'in İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimovic, sosyal medya üzerinden takımından ayrılacağını açıkladı. İbrahimovic, Instagram, Facebook ve Twitter'daki hesaplarından yaptığı paylaşımda, PSG'nin stadı Parc des Princes'in fotoğrafına yer vererek, "Parc des Princes'te yarın(bugün) son maçıma çıkacağım. Kral gibi geldim, efsane olarak ayrılıyorum" mesajını yayımladı. Kariyerine ülkesinin Malmö takımında başlayan İbrahimovic, Hollanda'da Ajax, İspanya'da Barcelona, İtalya'da Juventus, Inter ve Milan'da oynadıktan sonra 2012'de PSG'ye geçmişti. Ligue 1'de üçer kez yılın futbolcusu ve gol kralı olan İbra, bu sezon PSG formasıyla 49 maçta 46 gol attı. Ligde şampiyonluğunu mart ayında garantileyen başkent ekibi, son hafta mücadelesinde bugün Nantes'ı ağırlayacak.

SON MAÇI KUPA FİNALİ
 İbrahimovic, PSG'nin 21 Mayıs'ta Fransa Kupası finalinde Marsilya ile oynayacağı maçta ise son kez takımının formasını giyecek. PSG'de 4 sezonda 4 lig, üçer Lig Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan İsveçli golcü, takımının finalde Marsilya'yı yenmesi halinde Fransa Kupası'nda ikinci zaferini elde edecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...