3 hakeme dönüş

Düzenleyen:
3 hakeme dönüş

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, önümüzdeki sezon sahada görev yapacak hakemlerin de 3’e düşürüleceğini söyledi

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı'nın açılış töreninde çarpıcı açıklamalar yaptı. Önümüzdeki sezon için hakemlik uygulamalarında değişikliklere gideceklerini belirten TFF Başkanı, "9 profesyonel hakemimizi 18 veya 20'ye çıkarmayı düşünüyoruz. Ama 22 tane hakemimiz olacak. Büyük ihtimalle 6 hakemden eski 3 hakeme döneceğiz. Bunu en son yönetim kurulumuz ile tartışacağız. Hakem hataları çok konuşuluyor. Ama unutmamak lazım ki hakemler de insandır. Her mağlubiyeti hakemimize bağlamayalım" dedi. 
"6 hakemden istediğiniz verimi alamadınız mı?" sorusuna Demirören, "Tam olarak alınamadı" derken, "Bir hakem 90 dakika içinde 200'e yakın düdük çalıyor. Bir hata yapıyor, bu da günlerce tartışılıyor. Hakem hatasını bahane ederek konuşmaktan vazgeçmeliyiz" ifadelerini kullandı. Süper Lig A.Ş.'nin kulüplerin gelirini arttıracak çalışmalar yapacağını da belirten Demirören, "TFF ailenin büyüğü ise Kulüpler Birliği de en büyük abisidir. Birlikte hareket ediyoruz. Süper Lig A.Ş. ile beraber sponsorluk gelirlerinin artacağına inanıyoruz" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...