Satış yok alış var

Düzenleyen:
Satış yok alış var

SPOR Haberleri

Kamuoyunda genel kanı yıldızların satılacağı şeklindeydi ama başkan “Şampiyonlar Ligi’ndeyiz satmak yerine kadroyu daha da güçlendireceğiz” dedi

Mutlu son için gün sayan ve Osmanlıspor maçında tur atmayı planlayan Beşiktaş’ta yeni sezonla ilgili genel kanı, yıldızların satılacağı yönünde… Ki bu isimlerin başında da Jose Sosa ve Oğuzhan Özyakup gibi isimler var. Ancak başkan Fikret Orman, taraftarı sevindirecek, kamuoyunun algısını değiştirecek ifadeler kullandı. Orman “Biz oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak. Elimizdeki iyi oyuncuları neden satalım. Aksine kadroya yeni takviyeler olacak ve daha da güçleneceğiz” dedi. 
Kaleci Boyko kalacak
Orman, Atiba’ya özel olarak övgüde bulunurken Boyko konusuna da açıklık getirdi. “Atiba’yı Allah nazardan saklasın” diyen Başkan “Böyle bir mükemmeliyet ben çok az gördüm. O'nun da esasında böyle bir futbol kariyeri Beşiktaş'tan önce yok gibi. Hem Atiba hem Beşiktaş birbirine çok muhteşem bir uyum sağladı. Futbolcunun oynadığı takıma uyumu çok önemli" diye konuştu. Forma giyemediği için ayrılacağı iddia edilen Boyko için de başkan “Boyko bizim takıma çok geç katıldı ve adaptasyon süresini henüz aşamadı. O geldiğinde maçlar başlamıştı. Önümüzdeki sezon çok iyi olacağına inanıyorum, çünkü çok çok iyi bir kaleci. Göndereceğimiz yönünde çıkan haberler tamamen asılsız” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...