Fener çıkış arıyor

Düzenleyen:
Fener çıkış arıyor

SPOR Haberleri

Geçen sezonun harcamaları sıcak paraya çevrilemedi, en az 10 oyuncu transferi için start verildi… Forma ve tribüne isim bakılıyor.

M. Emin ULUÇ

Fenerbahçe’de evdeki hesaplar, puan durumuna uymadı. Yeni yapılanmaya giden çok önemli takviyeler yapıp 50 milyon avronun üzerinde harcama yapan yönetim, yeni arayışlara girdi. Nedeni ise hem harcamaların sıcak paraya çevrilememesi, hem de forma reklamında yaşanan sıkıntı ve büyük hayal kırıklığı. Yandex ile anlaşan ve tanıtım için semt semt dolaşan başkan Aziz Yıldırım ve ekibi Rusya ile yaşanan uçak krizi nedeniyle umduğunu bulamadı. Ve yeni sezon için formaya yeni sponsor için teklifler değerlendirilmeye başlandı. Sadece bununla sınırlı değil. 

Her bölgeye takviye

Fenerbahçe yönetimi kaynak oluşturmak için de planlar kuruyor. Onlardan biri de Okul Açık tribününün isim hakkını satmak.  Tüm bunların nedeni ise yeni kurulan takımın büyük oranda değişecek olması… Hemen hemen her bölgeye takviye yapılacak… Baştan aşağı alternatifli bir kadro oluşturulacak.                  

Pereira: İşimize bakalım

Fenerbahçe, Başakşehir maçında şoke etti ama teknik direktör Vitor Pereira çıkmadık candan umut kesilmez misali! Portekizli teknik adam oyuncularını Gençlerbirliği maçına motive etmeye çalışırken özetinde “Biz işimize bakalım. Kalan 2 maçı kazanalım ve sonrasında Türkiye Kupası’nı alalım” düşüncesinde. Pereira takıma moral vermeye çalışsa da oyuncuların gardının düştüğü bir gerçek. Ancak yine de maç sırasında kulaklar Vodafone Arena’da olacak. Osmanlıspor’un atacağı bir gol takımı yeniden umutlandıracak. 

100’üncü golü kim atacak?

Kanarya bu sezon resmi maçlardaki 100. golünü Gençlerbirliği karşısında arayacak. Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında toplam 57 maç oynayan sarı-¬lacivertli takım, bu maçlarda 99 kez fileleri havalandırmıştı. Gözler 100. golde. 

6 isim kart sınırında

Fenerbahçe’de sarı kart sınırında 6 isim var.  3’er sarı kartı olan Volkan Demirel, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk ve Van Persie bugünkü maçta kart görmeleri durumunda son hafta Sivasspor maçında forma giyemeyecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...