RvP kalıyor

Düzenleyen:
RvP kalıyor

SPOR Haberleri

Sezon başında yaşadığı sıkıntılar ve terör olayları sebebiyle Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünen Van Persie fikrini değiştirdi. Süper star en azından 1 sezon daha Kadıköy'de.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Robin van Persie'den müjdeli bir haber geldi. Sezonun ilk yarısında 6 gol, 1 asistle oynayan Hollandalı yıldız, ikinci yarıdaki 10 gollük, 2 asistlik performansıyla gelecek için umut verirken, geleceğiyle ilgili kararı da değiştirdi. Vitor Pereira ve Fernandao'yla yaşadığı problemler bir yana, terör saldırıları ve Trabzon deplasmanındaki olaylar sebebiyle Türkiye'den ayrılmayı düşünen RvP, fikrini değiştirdi. Fenerbahçe'yle 2018'e kadar sözleşmesi olan Hollandalı en az 1 sezon daha sarı-lacivertli formayla devam etme kararı aldı. Van Persie'nin bu tercihinde beklediği transfer tekliflerini alamamasının da etkili olduğu öğrenildi.
Mecburi birliktelik
Devre arasında Çin'den astronomik bir teklif alan ancak olumsuz cevap veren Robin van Persie'nin adı Lazio ile anılmıştı. Hollanda Milli Takımı'ndaki yerini kaybedince hırs yapan 32 yaşındaki yıldız henüz işinin bitmediğini göstermek için, Avrupa'nın 5 büyüğü olarak anılan İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa ve Almanya liglerine gitmeyi istese de dev ekiplerden talibi olmadığı için Fenerbahçe'de devam etmeyi tercih etti. Avrupa arenasında boy göstererek sesini duyurmayı hedefleyen RvP, Çin'e kapıları kapatırken, Fenerbahçe Yönetimi de Avrupa'ya rest çekti. RvP'den en az 20 milyon avro bonservis kazanmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Çin'e gitmek istemeyen yıldıza, Avrupa vizesi vermiyor. 
    > M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...