Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhteşem günlere

Düzenleyen:
Muhteşem günlere

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcı, "Eskisinden çok daha güçlü olacağız. Trabzon hak ettiği yere tekrar gelecek" dedi

Trabzonspor'da 3. dönemine başlayan Teknik Direktör Ersun Yanal kulüp sitesinden yaptığı açıklamayla bordo-mavili taraftarlara umut dağıttı. Yeni bir başlangıç yaptıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Trabzonspor belki de tarihinin en sıkıntılı zamanlarından birini yaşıyor. Bu sürecin geçici olduğuna yürekten inanıyorum" vurgusu yaparken, "Başkan ve yönetimi ile birlikte aynı heyecanı yaşıyorum. Yepyeni bir vizyon, kararlı adımlar ve doğru bir yapılanmayla birlikte bu dönemden eskisinden çok daha güçlenerek çıkacağımızı biliyorum" sözlerini kullandı.
Evlat yetiştirir gibi
"Trabzonspor’un bir an önce hak ettiği yerlere gelebilmesi için hepimiz geleceğe odaklanarak, tıpkı bir evlat yetiştirir gibi el birliğiyle Trabzonspor’u tekrar o muhteşem günlerine geri döndüreceğiz" diyen Yanal, "Bunun için başta ben ve ekibim olmak üzere hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Trabzonspor'un birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde kulübümüze her zamankinden daha çok sahip çıkmanızı, 2016-2017 sezonunun ve 50. yılımızın hepimiz için gururla hatırlanacak bir yıl olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...