Lucescu'yu bekliyoruz

Düzenleyen:
Lucescu'yu bekliyoruz

SPOR Haberleri

İlk tercihlerinin Mircea Lucescu olduğunu söyleyen Dursun Özbek “Bugün yarın cevap verecek” açıklaması yaptı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig TV'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Özbek’in sözleri: "Yeni yapılanma içindeyiz. Hoca konusunda geç kalmadık. İstediğimiz hocalar görevde, etik denen bir şey var sonuçta. İlk tercihlerimden biri Lucescu. G.Saray'a büyük hizmetler vermiş birisi ve biz de G.Saray'ın başında görmek isteriz. Görüşme de yaptık.  Bizden süre istemişti. Bugün yarın o süre bitiyor... Fatih Terim, efsane, imparator... Görevde olması G.Saray'ın şanssızlığı. Fatih Terim'i getirmek istememiz EURO 2016 öncesi yanlış bir hareket olur...  Hamza Hamzaoğlu meselesi geçmişte kaldı, kendisiyle girdiğimiz süreçte bu beraberliğin yürümediğini gördük. Mustafa Denizli'yle ise konuşup bir program yaptık. O sırada bize UEFA'dan mektup geldi. Uyarı mektubu dengelerimizi bozdu. Ara transferi değerlendiremedik."
Florya Yalman'a emanet
"Seçim isteniyorsa bunun nasıl olacağı tüzükte yazıyor. Seçimden kaçmam mümkün değil. Kulübün sorunlarını çok iyi biliyorum. Bana 3 yıllık görev verildi. Buna göre planlarımı yaptım. İstesek de istemesek de periyodik genel kurulumuz var. Seçimli genel kurul iki sene sonra.  Duygun Yarsuvat ile görüş ayrılığı söz konusu olamaz. Bütün görüşler Galatasaray'ın iyiliği için vardır. Genel Kurul bizi yüzde 70 oranıyla seçti. Ben hâlâ o desteği arkamda hissediyorum. Seçim iddiasını ortaya koyanlarla konuştum. Benim amacım koltukta oturma amacı değil dedim. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'a başkanlık teklif ettim. Ben yardımcıları olarak görev almak istedim. Kabul etmediler. Alp Yalman, Levent Nazifoğlu ve Murat İlbak artık Sportif AŞ yönetiminde yer alacak. Yalman Florya'dan sorumlu kişi olacak."
Bırakıp giderim
"Mayıs sonunda 80 milyon TL ödememiz var. Yaklaşık 50 milyon TL ödeyeceğiz. Bunlar hep ötelenmiş borçlar. Eskiden kalan borçlar. G.Saray'ın iyi yönetilmediğini söylüyorlar. O zaman gelin daha iyisini yapın. G.Saray'ın toplam borç yükü 1,5 milyar TL civarında. Benim buraya geliş amacım G.Saray'a hizmettir. İyi yöneteceğini düşündüğüm biri çıkarsa koltuğu derhal teslim ederim. Aday olacak kişinin bunu nasıl çözeceğini açıkça söylemesi lazım. Bizim planımız var. Ben emanetin taşıyıcısıyım. Gelip beni ikna etsinler görevi seve seve bırakırım. Başka türlüsü kulübe zarar verir. Camiadaki tüm kişiler de söylemlerine dikkat etmeli."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...