Gökhan Gönül'den flaş açıklama! Beşiktaş...

Düzenleyen: / Kaynak: SKORER
Gökhan Gönül'den flaş açıklama! Beşiktaş...

SPOR Haberleri  / SKORER

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, hakkında çıkan 'Beşiktaş'a imza attı' haberlerinin ardından Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, hakkında çıkan 'Beşiktaş'a imza attı' haberlerinin ardından bir açıklama yaptı.

 Instagram hesabından bir açıklamada bulunan Gökhan Gönül, herhangi bir takımla anlaşmadığının altını çizerek, "Daha önce birçok defa söylememe rağmen hakkımda asılsız haberler yapılmaya devam ediliyor. Ve bundan sonra derece rahatsızlık duyuyorum. Bu haberler ile alakalı son kez konuşuyoruz. Herhangi bir kulüp ile anlaştığım doğru değil. Bundan sonra yazılan çizilen hiçbir haber için açıklama yapmayacağım. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.
 
Sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile 1.7 milyon euro maaş ve 1.5 milyon euro imza parası karşılığında 2+1 yıllığına anlaştığı iddia edilmişti.

Gökhan Gönül'den flaş açıklama! Beşiktaş...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: SKORER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...