Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marsel İlhan Fransa Açık'ta ana tabloda

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Marsel İlhan Fransa Açık'ta ana tabloda

SPOR Haberleri  / AA

Fransa Açık'ta tek erkekler elemelerinin üçüncü turunda Arjantinli rakibi Andreozzi'yi 2-1 yenen Marsel İlhan, İpek Soylu ve Çağla Büyükakçay'ın ardından ana tabloya kalan 3. Türk tenisçi oldu.

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) milli tenisçi Marsel İlhan, ana tabloya kaldı.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toprak kort turnuvasındaki tek erkekler elemeleri üçüncü tur maçında, dünya klasmanında 198. sırada bulunan Marsel İlhan, dünya 191 numarası Arjantinli rakibi Guido Andreozzi'yi 2-1 yendi. İlk sette 6-3 yenilerek geriye düşen milli tenisçi, Arjantinli rakibi karşısında son iki seti 6-2 ve 8-6'lık skorlarla kazanıp maçtan 2-1 galip ayrılarak adını ana tabloya yazdırdı.

Maç sonrası kısa bir açıklamada bulunan Marsel İlhan, "Bugün Türk tenisi için tarihi ve çok güzel bir gün, çok mutluyum." dedi.

Kendisini destekleyenlere ve kendisine inananlara teşekkür eden Marsel İlhan, ana tabloya kalmanın sorumluluğuyla önündeki maçlara odaklanacağını dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...