Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kenan Sofuoğlu'ndan duygulandıran paylaşım

Kenan Sofuoğlu'ndan duygulandıran paylaşım

SPOR Haberleri

Motosiklet sporlarının dünya 1 numarası Kenan Sofuoğlu, bir ay önce dünyaya gelen oğlu ve eşiyle birlikte vefat eden oğlunu ziyarete gitti.

Dünya motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu,  bir ay önce dünyaya gelen oğlu ve eşiyle birlikte bir yıl önce vefat eden oğlu Hamza'nın mezarını ziyaret ettiği fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasında paylaştı. Fotoğrafa, 'Bir oğul alıp, bir oğul daha veren Rabbime Şükürler olsun' notunu düşen Sofuoğlu'nun bu paylaşımı büyük beğeni topladı.

"RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN"

Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bugün gece saatlerinde Hollandalı eşi Julia Looman ve bir ay önce dünyaya gelen oğulları Mahir ile birlikte Akyazı İlçesi'ne gelerek beyin kanaması sonucu 4 aylıkken yaşamını yitiren çocukları Hamza'nın mezarını ziyaret etti. Sofuoğlu, ziyaretin ardından burada çekilen fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından paylaştı. Sofuoğlu, fotoğrafa, 'Bir oğul alıp bir oğul daha veren Rabbime şükürler olsun' notunu düştü.

KENAN SOFUOĞLU KİMDİR?

Yaklaşık 1 milyon 300 bin takipçisi bulunan Sofuoğlu'nun bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı, sevenleri tarafından paylaşıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...