Yılmaz Vural taraftara seslendi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yılmaz Vural taraftara seslendi

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, ''Elazığspor maçında taraftarımızdan son düdüğe, son saliseye kadar tam destek bekliyoruz. Bu işi hep birlikte başaracağız. 21 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirelim" açıklamasını yaptı.

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, play-off yarı final rövanş maçında karşılaşacakları Vartaş Elazığspor karşılaşmasında, taraftardan destek beklediklerini bildirdi. Vural, takımın kampa girdiği otelde düzenlediği basın toplantısında, Vartaş Elazığspor ile karşılaştıkları play-off yarı final ilk maçında her iki takımın da çok fazla gol pozisyonu bulmadığını ancak müsabakada 5 gol atıldığını belirtti.

Elazığ temsilcisiyle, ilk maçta 3-2 yenildikleri karşılaşmanın rövanşını pazartesi günü oynayacaklarını anımsatan Vural, şunları kaydetti:
"Elazığ'dan döner dönmez Adana'da kampa girdik. Bugün çok ciddi ve uzun bir antrenman yapacağız. Yarın da yani maçtan bir gün önce daha pasif bir çalışma gerçekleştireceğiz. Takımımızın ruhsal, ekonomik ve sağlık açısından çok şükür herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor. Buradan başkanımız Sedat Sözlü ve yönetim kuruluna, oyuncularıma maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşatmayıp, tüm alacaklarını ödedikleri için çok teşekkür ediyorum. Vartaş Elazığspor maçında taraftarımızdan son düdüğe, son saliseye kadar tam destek bekliyoruz. Bu işi hep birlikte başaracağız. 21 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirelim."

Takımın fizyoterapisti Abdurrahman Duran ise Elazığ'daki ilk maçta hafif sakatlık yaşayan Hüseyin Kala'nın rövanş karşılaşmasına yetişebileceğini, Onur Akbay'ın ise forma giyemeyeceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...