Bizimle gurur duyacaklar

Düzenleyen:
Bizimle gurur duyacaklar

SPOR Haberleri

Turnuvada son ana kadar savaşacakla-rını söyleyen yıldız oyuncu, "2008'de yaptıklarımızı yine yapacağız" dedi

Barcelona'daki geleceği sürekli tartışma konusu olan Arda Turan, Milli Takım'la ilgili iddialı açıklamalar yaptı. Milliyet gazetesinin düzenlediği "Yılın Sporcusu" ödül törenine katılan milli yıldız, "İngiltere karşısında iyi futbol oynadık. Kaybedilen her maça üzülüyoruz. Bizim için önemli bir hazırlık maçıydı ama İngiltere'den çekinmeden, korkmadan oynadık ve onları da yenebileceğimizi gösterdik. Çok güzel 1.5 sene geçirdik hep beraber. İnşallah çalışıp, gidip elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ülkemizin bizimle gurur duyacağı bir takım izlettireceğiz herkese" diye konuştu. 
Beşiktaş hak etti
Türkiye'nin her büyük turnuvada yer alması gerektiğini söyleyen Arda, "Bu turnuvada günlük performanslar çok önemli olacak, ama bizim için asıl hedef her turnuvada olabilmek. 2008'i hatırlarsanız muhteşemdi. Belki daha iyilerini yapabiliriz. Sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz, iyi bir jenerasyonun geldiği kesin'' diye konuştu. Beşiktaş’ın şampiyonluğu hak ettiğini dile getiren yıldız oyuncu, “'Beşiktaş camiasını, başkanını, Şenol Hocayı ve oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu, o yüzden F.Bahçe’yi de tebrik ediyorum. Her şey keyifliydi'' dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...