Alman basını: Borussia Dortmund, Emre Mor'u transfer etti

Düzenleyen:
Alman basını: Borussia Dortmund, Emre Mor'u transfer etti

SPOR Haberleri

Alman basını, Fatih Terim'in EURO 2016 kadrosuna aldığı Emre Mor için Borussia Dortmund'un 1 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığını yazdı.

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında gösterdiği performansla sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da dikkatini çeken 18 yaşındaki Emre Mor Borussia Dortmund'a transfer olmak üzere. Almanya'nın Bild gazetesinin özel haber olarak servis ettiği bilgide; Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen Emre Mor için Dortmund'un Danimarka ekibiyle 1 milyon Euro'luk cüzi bir bedele anlaşmaya vardığı belirtildi.

FRANSA'DA OLACAK

'Türk Messi' yakıştırmalarının yapıldığı Emre Mor, Fatih Terim tarafından EURO 2016 için belirlenen geniş kadroda kendisine yer bulmuş ve Ay-Yıldızlı formayı ilk kez giyme şansı yakalamıştı. Borussia Dortmund'un Rennes'in 18 yaşındaki yıldız adayı Ousmane Dembele ile sözleşme imzalanmasının ardından bir diğer 18 yaşındaki Emre Mor'u transfer ettiği iddiası, Alman ekibinin gençleşmeye gittiği yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Alman basını: Borussia Dortmund, Emre Mor'u transfer etti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...