Transferi Simon Kjaer yapıyor

Düzenleyen:
Transferi Simon Kjaer yapıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Simon Kjaer, Danimarka milli takımından da arkadaşı olan Daniel Agger'i, sarı lacivertli kulübe kazandırmak için yoğun çaba sarfediyor.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı yıldızı Simon Kjaer, Agger'in transferi için telefonla konuştu, arkadaşını takıma çağırdı.

Simon Kjaer, Agger Transferi İçin Aktif Rol Oynuyor

Sarı-lacivertli kulüp yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. UEFA ile yapılan finansal anlaşma çerçevesinde ilk etapta bonservisi elinde olan isimlere yönelen yönetim, Danimarkalı stoper Agger'in işini bitirmek üzere.

İMZA GELİYOR

Danimarka Milli Takımı'ndan Kjaer'in arkadaşı olan tecrübeli futbolcu geçtiğimiz hafta vatandaşı ile bir telefon görüşmesi yaptı. Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe ve İstanbul hakkında bilgiler alan Agger ile yakın zamanda sözleşme imzalanması bekleniyor.

SAHA DIŞINDA DA ARKADAŞLAR

Yaklaşık 6 yıldır milli takımda beraber oynayan ve çoğu zaman savunma tandemini oluşturan Kjaer ile Agger, saha dışında da çok iyi arkadaş olarak biliniyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...