Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den Emre Mor atağı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'den Emre Mor atağı

SPOR Haberleri  / Sabah

Çok sayıda kulübün peşinde koştuğu A Milli Takım’ın genç yıldızını renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, 18 yaşındaki oyuncunun menajeriyle temasa geçti...

A Milli Takım'daki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Emre Mor, Fenerbahçe'nin transfer listesine bir numaradan girdi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da talip olduğu ancak olumsuz yanıt aldığı genç futbolcu için sarı-lacivertliler, menajeriyle temasa geçti. 18 yaşındaki oyucunun menajeriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. Fenerbahçe yönetiminin, Emre'nin kulübü Nordsjaelland'e teklif sunacağı ve futbolcuyu renklerine bağlamak için şartlarını zorlama kararı aldığı öğrenildi. Genç yaşı ve yeteneğiyle Avrupa kulüplerinin de dikkatini üzerine çeken Emre Mor'un Manchester United ve Dortmund'un da gündeminde olduğu biliniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...