Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elde var Dzemaili

Düzenleyen:
Elde var Dzemaili

SPOR Haberleri

Orta sahada kaptan Selçuk'a partner arayan sarı-kırmızılılar, İsviçreli futbolcuyu önümüzdeki sezon takımda tutmaya karar verdi

BURHAN CAN TERZİ

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılı yönetim 3 bölge için de arayışlarını sürdürürken orta saha konusunda önce Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal ve Inter'de sıkıntılar yaşayan Felipe Melo ile dirsek temasına geçti. Geçmişte Valencia'ya transfer olurken alacaklarını sarı-kırmızılı kulübe hibe etmek zorunda kalan Mehmet Topal, hala çok kırgın olduğunu ve Florya'ya dönmeyi düşünmediğini G.Saraylı yöneticilere bildirdi. Temmuzda takımın başına geçmesi beklenen Fatih Terim'in de Melo transferini veto etmesiyle başkan Dursun Özbek ve kurmayları, geçen yıl kiralık gönderdikleri Dzemaili'yi önümüzdeki sezon elde tutmaya karar verdi. 
Euro 2016 önemli
2015-2016 sezonunu İtalya Serie A takımlarından Genoa'da kiralık olarak geçiren Blerim Dzemaili, 27 maçta forma giyip 3 gol kaydetti. Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösterecek 30 yaşındaki futbolcu, 28 Mayıs'ta Belçika ile oynan özel karşılaşmada İsviçre'nin tek golünü atan isim oldu. G.Saray yönetimi Euro 2016'da Dzemaili'nin parlak bir performans göstermesini umut ederken, tecrübeli orta sahayı kamuoyuna "yeni bir transfermiş gibi" sunmayı hedefliyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...