Obradovic: Hücumda kötü kararlar aldık

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Obradovic: Hücumda kötü kararlar aldık

SPOR Haberleri  / iHA

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Üçüncü periyotta agresif oynadılar. Biz hücumda kötü kararlar aldık” dedi.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Final serisi ikinci maçında Fenerbahçe, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Anadolu Efes’e 91-70 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe’nin genç basketbolcusu Egehan Arna açıklamalarda bulundu.

İlk yarıda iki takımın da çok iyi oynadığını ama üçüncü çeyrekte her şeyin değiştiğini söyleyen Zeljko Obradovic, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Üçüncü periyotta agresif oynadılar. Biz hücumda kötü kararlar aldık. Çok iyi koştular ve hızlı hücumlarla sayı buldular. Biz o sırada faul yapmayı unuttuk. Oyuncular faullerin ne kadar faydalı bir şey olduğunu unuttu. Şu anda seri 1-1 oldu ve maç bizim sahamıza taşınacak. Şimdi kendimizi hazırlayacağız ve önümüzdeki maça bakacağız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe oyuncularından Egehan Arna ise ikinci yarı istediklerini yapamadıklarını ve hatalarından ders çıkartmaları gerektiğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...