Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barcelonalı isim Fenerbahçe yolunda

Düzenleyen:
Barcelonalı isim Fenerbahçe yolunda

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün alternatifini İspanya'da buldu. Sarı-lacivertliler, Gökhan'ın ayrılması halinde Barcelona'dan Martin Montoya'yı kadrosuna katacak.

Fenerbahçe'deki geleceği yılan hikayesine dönen Gökhan Gönül'ün durumu belirsizliğini koruyor. Yıllık ücret konusunda yönetimle anlaşamayan Gökhan Gönül ile anlaşılamama ihtimali de yönetimi hazırlık yapmaya itti.

YEŞİL IŞIK YAKTI

Yönetim Gökhan ile anlaşılamaması durumunda Barcelona'dan Martin Montoya'yı kadrosuna katacak. Kurulan ilk temaslarda Montoya da Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı.

ÖNCELİK GÖKHAN'DA

Fenerbahçe Gökhan ile sözleşme imzalanması halinde ise bu transferi rafa kaldıracak. Yönetim her şeye rağmen önceliği Gökhan'a vermiş durumda. Teknik direktör Vitor Pereira da yönetime verdiği raporda deneyimli oyuncunun takımda kalmasını istemişti.

REAL BETİS'İ KÜMEDE TUTTU

Montoya geçtiğimiz sezon başında Inter'e kiralanmış ancak burada fazla forma şansı bulamamıştı. Devre arasında La Liga'da küme düşme korkusu yaşayan Real Betis'e kiralanan 25 yaşındaki futbolcu, oynadığı 13 maçta gösterdiği performansla takımının ligde kalmasına önemli katkı sağladı.

SOL BEK DE OYNAYABİLİYOR

Zaman zaman sol bekte de görev yapabilen Montoya böylece Sarı lacivertlilerin bir eksiğini daha kapatmış olacak. Fenerbahçe'de sol bek oynayabilen Caner Erkin Inter'e, Michal Kadlec ise Sparta Prag'a transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...