Boyko beklemede

Düzenleyen:
Boyko beklemede

SPOR Haberleri

Kulübeye mahkûm olan Ukraynalı kalecinin yerine alternatif arayışlarına başlayan siyah-beyazlılar, faaliyetlerini turnuva bitimine kadar dondurdu

Geçen sezon devre arasında transfer edilen ancak Tolga Zengin'den bir türlü eldivenleri alamayan Denys Boyko konusunda yönetim kararsız kaldı. Boyko'nun istenen performansı sergileyememesi üzerine arayışlara giren futbol komitesi, devre arasında görüşülen isimleri tekrar gündemine almıştı. Arsenal'den David Ospina, Marsilya ile sözleşmesi biten Steve Mandanda ve Hamburg'dan Rene Adler adaylar arasından öne çıkan oyuncular olmuştu. Önceliğini stoper transferine veren yönetim bir yandan da yeni file bekçisi için çalışmalarını sürdürse de arayışlara bir süreliğine ara verilmesi kararlaştırıldı. Bu durumun en önemli sebebi ise Boyko'nun Ukrayna Milli Takımı'na davet edilmesi oldu.
Ya yıldızı parlarsa?
Ukrayna formasıyla turnuvada boy gösterecek 28 yaşındaki file bekçisi de Süper Lig tamamlandığında uyum sağlayamadığı için Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. İki taraf arasında ipler kopma noktasına gelmişken, siyah-beyazlılar Boyko kararını şampiyona sonrasında vermeyi kararlaştırdı. Fransa'da göstereceği performansla takımda kalma ihtimali olan Ukraynalı kaleci, iyi bir teklif gelmesi halinde ise Beşiktaş ile yollarını ayırabilir. Ocak ayında 3.2 milyon avro karşılığında Dnipro'dan siyah beyazlı takıma transfer olan Boyko, 4.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Ukraynalı kaleci sezonun ikinci yarısında 5 maçta eldivenleri giyerek Beşiktaş kalesini korudu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...