Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım: Satılacak!

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım: Satılacak!

SPOR Haberleri

UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması sebebiyle transferde temkinli davranan Fenerbahçe'de gelecek sezon planlaması yapıldı. İddiaya göre Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli yıldız Luiz Nani için ''Satılsın'' talimatı verdi.

UEFA'dan bütçe kısıtlaması cezası alan Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe ve bonservisi elinde olan Daniel Agger ile temaslarını sürdüren sarı lacivertliler gelecek sezon kadroda düşünmediği futbolcular için gelen teklifleri de değerlendirmeye aldı.

NANI GÖZDEN ÇIKARILDI

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki günlerde yapılan genel kurulda yaptığı açıklamalar mali konuda ciddi tedbirlerin alınacağını gözler önüne koydu. Yeni sözleşme isteyen futbolcularına bile rest çeken Yıldırım'ın yıllık kazancı 5 milyon Euro'yu bulan Nani'yi gözden çıkardığı belirtildi. Teknik direktör Pereira'nın gelecek sezon kadroda düşünmediği futbolcu için transfer görüşmeleri yapılmaya başlandığı öğrenildi.

İLK HEDEF ÇİN

Fenerbahçe, Nani'nin transferi için önemli menajerlerle görüştüğü ve oyuncuyu Çin kulüplerine önerdiği belirtildi. Devre arasında Portekizli futbolcu için gelen astronomik teklifi kabul etmeyen sarı lacivertlilerin bu kez aynı teklifte oyuncuyu bırakacağı belirtildi. Çin Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki günlerde ligdeki yabancı sayısını arttıracağı belirtilirken bu durum sarı lacivertlilerin elini güçlendirecek.

PEREIRA İLE TERS DÜŞMÜŞTÜ

Fenerbahçe'nin gelecek sezon da teknik direktörlüğünü yapacak olan Vitor Pereira, Luis Nani ile 2-1 kaybedilen Başakşehir maçı sonrası ters düşmüştü. Maç sonunda sezon başından beri takım olamadık diyen Nani'ye Pereira, 'Ne demek istediğini anlamadım. O kendisinin bileceği iş. Nani sahadaki oyununa odaklanmalıydı. Sahada daha iyi oynamalıydı.' ifadelerini kullanarak cevap vermişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...