Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Mehmet Topal'a servet!

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan Mehmet Topal'a servet!

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'ın anlaşamadığı Milli futbolcumuz Mehmet Topal'ın, talipleri her geçen gün artıyor... Şampiyon Beşiktaş'ın, Mehmet Topal için seneliği 2.5 milyon Euro'dan 3+1 yıllık anlaşma önerdiği iddia edildi.

Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün ardından Mehmet Topal'ın da peşine düştü. Takımın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson'ın İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'la anlaşması sonrasında bu ismin yerini Sarı-Lacivertliler'in eski yıldızıyla doldurmak için çalışmalarını yürüten Beşiktaş Yönetimi'nin, 30 yaşındaki ön liberoya ilettiği teklif ortaya çıktı.

2.5 MİLYON EURO'DAN 3+1 YILLIK SÖZLEŞME

Fenerbahçe'yle yaptığı kontrat yenileme görüşmelerinden sonuç alamayan başarılı futbolcuya Kara Kartal'ın, yıllık 2,5 milyon Euro'dan 3+1 senelik anlaşma önerdiği bildirildi.

15 BİN EURO MAÇ BAŞI

İspanya La Liga ekiplerinden de talipleri bulunan Mehmet Topal'a ek olarak 2,5 milyon Euro da imza parası vermeyi kabul eden Siyah-Beyazlılar'ın; başarılı isim için 15 bin Euro da maç başı ücret ödemeyi taahhüt ettiği konuşuluyor. Bu sözleşmeyi kabul etmesi halinde Mehmet Topal, 4 yıllık süreçte ortalama 30 maça çıkarsa Beşiktaş'a toplam maliyeti tam 15 milyon Euro'yu (50 milyon TL) bulacak.

4 SEZON GÖREV YAPTI 

Sarı-Lacivertliler'de 4 sezon görev yapan Mehmet Topal, geçen dönem Fenerbahçe formasını tam 53 maçta sırtlamıştı. Bu karşılaşmaların 33'üne Süper Lig'de çıkan Topal, 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Topal, UEFA Avrupa Ligi'nde 11, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 ve Türkiye Kupası'nda da 7 karşılaşmada yer almıştı.

Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...