Bruma'ya dev talip

Düzenleyen:
Bruma'ya dev talip

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın, La Liga ekiplerinden Real Sociedad'a kiralık olarak gönderdiği Portekizli yıldızı Bruma'ya, Fransa Lique 1 ekiplerinden Monaco'nun talip olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz sezonu İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad'da geçiren Bruma'ya bu kez de Fransa Lique 1 takımlarından Monaco talip oldu.

KİRALAMAK İSTİYOR
Real Sociedad'da kötü bir sezon geçiren ve satın alma opsiyonu kullanılmayan Bruma için resmen devreye giren Monaco, öncelikli olarak Portekizli oyuncuyu kiralamak istiyor.

SICAK BAKILMIYOR
Galatasaray ile satın alma opisyonlu kiralama seçeneği üzerinden görüşmelerini sürdüren Monaco'nun bu teklifine sarı-kırmızılı yönetim sıcak bakmıyor. Monaco'dan 8 milyon euro bonservis bedeli talep eden Galatasaray, diğer bir yandan da İspanya ve Portekiz'den gelen diğer teklifleri de değerlendirmeye aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...