Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Kara boğam benim'

Düzenleyen:
'Kara boğam benim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Monaco karşılaşmasında attığı gol sonrası Emmanuel Emenike için, "Bak bak. Kara boğam benim. Ezdi geçti adamı" diyerek sevindi.

Emmanuel Emenike'nin attığı 2 gol ve oynadığı futbol Başkan Aziz Yıldırım'ın yüzünü güldürdü.

"EZDİ GEÇTİ ADAMI"

Monaco karşılaşmasını Murat Özyadınlı ile beraber izleyen Başkan stada geldiğinde tribünlerin boş olduğunu görünce, "Nerede bu taraftar" diye isyan etti. Daha sonra Emenike'nin attığı ilk gol sonrasında mest olan Başkan, "Bak bak. İşte bak. Kara boğam benim. Ezdi geçti adamı" diyerek coşkusunu dile getirdi.

"ŞAMPİYON YAPACAK ŞAMPİYON"

Yıldırım, Emenike'nin attığı ikinci golden sonra ise, "Bu çocuk bizi bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne de götürecek... şampiyon da yapacak şampiyon da" diye coşkulu sözler kullandı. Başkan maç bitiminde ise yanındaki Özaydınlı'ya "Bu gece maça gelmeyenler çok şey kaybetti. Ama hepsi gelecek" dediği kameralara yansıdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...