F.Bahçe'den Sow ve Jeremain Lens atağı

Düzenleyen:
F.Bahçe'den Sow ve Jeremain Lens atağı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe transferde atağa geçti. Sarı-lacivertliler bir yandan Moussa Sow'u kiralayabilmek için Al-Hilal Kulübü'nün onayını beklerken, bir yandan da Sunderland'den Jeremain Lens transferini bitirmeye yakın.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız veriyor. Sarı-lacivertli yönetim Türkiye'ye dönmesi yönünde 1 yıllık kiralık anlaşması sağladığı Moussa Sow için oyuncunun kulübü Al-Hilal'in onayını bekliyor. Al Hilal Sow'u kiralamak istemese de oyuncunun Fenerbahçe'de oynamak için istekli tavrı görüşmelerin devam etmesini sağlıyor.

Fenerbahçe yönetimi bir yandan da Sunderland forması giyen Jeremain Lens'i kiralamak için temaslarını sürdürüyor. Teknik direktör Dick Advocaat'ın daha önce Sunderland ve PSV'de birlikte çalıştığı Lens ile birebir temas kurması işleri hızlandırıyor. Görüşmelerde sona yaklaşan yönetim kısa sürede bu transferi bitirmek istiyor. Hollandalı futbolcu forvetin iki kanadında da forma giyebiliyor.

Sarı-lacivertliler bir yandan Twente'den Hakim Ziyech'i kiralama hesapları yapsa da Hollanda kulübü içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan dolayı Ziyech'i yüksek bonservis bedeliyle satmak istiyor. Fenerbahçe UEFA Mali Kontrol Komitesi ile imzalanan yapılandırma anlaşması gereğince 10 milyon euroya yaklaşan bedeli ödemek istemiyor. Bu nedenle yönetim kısa süre içinde listesindeki alternatif isimlere yönelmeyi düşünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...