HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İlk 4’e 4 jesti

Düzenleyen: /
İlk 4’e 4 jesti
Uefa, Haber

SPOR Haberleri

2018’den sonra ülke sıralamasında ilk 4’te olan İspanya, Almanya, İngiltere ve İtalya’nın 4 takımı direkt vize alacak

UEFA, Şampiyonlar Ligi sisteminde rötuşlar yaptı…  Yeniliğe göre Şampiyonlar Ligi gruplarına ülkeler sıralamasında ilk 4’te bulunan ülkelerin birinci liglerinden 4’er takım katılacak. Şu anki sıralamaya göre İspanya, Almanya, İngiltere ve İtalya’dan 4 takım Devler Ligi’ne direkt katılacak. Daha önce bazıları ön eleme oynuyorlardı. Katılım listelerine ilişkin detayları yıl sonunda belirleyecek UEFA’nın diğer yeni kararları şöyle:

UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan takım Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılacak. ∂ Kulüplerin sadece kendi puanları değerlendirmeye alınacak. Ülke puanından alınan bonus silinecek.  ∂ Kulüp puanları belirlenirken daha önce kazanılmış Avrupa kupaları ekstra puan olarak haneye yazılacak. ∂ Kulüplere ödenen para dağıtımında arttırıma gidilecek. ∂ Yeni para dağıtım sisteminde sportif başarının payı daha yüksek olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...